BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

11 Ocak 2010 Pazartesi

ELF Alışverişim!!

Yazıma Amerikada 1 dolar olduğunu bildiğimiz bi şeye 1,5 gbp vermek zorunda kalmanın üzüntüsüyle başlamaktayım. Bazen anlamsızca cimri olabiliyorum yani cimrilik değil aslında ama hani insan bazen kendini avanak gibi hisseder ya.. :) onun gibi bişey işte.  Ne zamandır netten sürekli bakınıp, her daim alacak bişiler bulmama rağmen hiç davranmamıştım ama dayanamadım. Veeee işte henüz gelmeyen cicilerimmmmm!!!



1. E.L.F Studio Powder Blush





Alışverişimin ana sebebi buydu. Yani tüm bu aşşağıda gördüğünüz üç beş şey içinde en fazla istediğim buydu. Çünküm geçen hafta ufak bir dikkatsizlik sonucu İnglot fondöten fırçamı elimde tutamayıp havalarda ağır çekim döndüre döndüre yanlışlıkla klozetin içine düşürdüm :( inanın ki sinirlerim oynadı, kahroldum. Küçük bir dikkatsizliğin bedelini pahalıya ödedim. vee çöpe gitti haliyle. Şimdi diyebilirsiniz ki kardeşim sen fondöten diosun da bu aldığın pudra fırçası! olabilir, olabilir... sakinleşelim.. Şimdik bu elimde görmüş olduğunuz pudra fırçası olarak lanse edilen şey aslında çok iyi bir fondöten fırçası olabilir diye düşünüyorum. Lakin bi kaç blogda fırçanın bu maharetiyle ilgili bişiler de okudum. Açgözlülüğümden olsa gerek 2 tane sepete ekleyiverdim. Umarım beklediğime değer.



2. E.L.F Studio Eye Primer and Liner Sealer






Şimdi öncelikle şunu söylemeliyim ki bu far bazından çok umutCluyum yani aslında liner sealer kısmı beni pek ilgilendirmiyor. Çünküm far bazına feci ihtiyacım var aslında alacaktım hafta içi ama inglotta kalmamış eee  hazırda elf siparişi vericem, 1.5 gbp denemeye değer!



3.E.L.F Studio Complexion Perfection





Bunu gerçekten çok merak ediyorum. Böyle şeker gibin gözüküyo, yiyesi, burnunun ucuna pıt pıt pıt süresi geliyo, üstelik tüm bunları daha elime geçmeden hissettiriyo.. Hastayım bence ben..



4.Cuticle Pushers




Şimdi size biraz psikopatca gelebilir lakin ben kazıdayken arazide sıkıldığımda falan bisturiyle manikür yapmak gibi değişik hobiler edinmiştim. Bu nedenle bu ürünün bana hitap edebileceğini düşündüm veee çantaya attım..



5.Mini Make up Kit






Ay bedava şeyleri de hiç sevmem inan ki! :) 15gbp yi aştım, jansale kodunu girdim ve bu mini makyaj setini bedavaya getirmiş oldum. Laheyyaaa!

1 yorum: