BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

17 Ocak 2010 Pazar

ELF PAKETİM GELDİİİİ!! :)







Bu sabah tam 1 hafta sonra ELF paketim geldi. Şimdi size aldıklarım hakkındaki ilk izlenimlerimi aktarıcam. Ürünleri henüz kullanmadığımı belirteyim. -Pudra fırçası ve complexion perfection'ı birkaç saat önce kullandım-


Complexion Perfection




En çok merak ettiğim buydu. Birkaç saat önce fondötenin üzerine ince bi kat olarak geçtim ve yüzüme doğal bir aydınlık verdi.
Fotoğraflar çok iyi değil ama elimden bu saatte bu kadar geldi, idare ediverin artık ;)



Powder Brush




Çook çok beğendim. Fondöteni de yukarda anlattığım aydınlatıcı pudra deyim artık, onu da bu fırçayla uyguladım ve çok memnun kaldım. Ama bence bu fırça kesinlikle fondöten sürmek için yaratılmış. Kesinlikle süper..


Cuticle Pushers




Bunu bana yanlış göndermişler ben bunu istememiştim ama 1,5 gbp lik şey için de çirkefleşemiyicim. Henüz kullanmadım, sanırım hiçbir zaman da kullanmıycam :) gerçi bana belli olmaz kullanırsam bi gün yazarım..



Eye Primer and Liner Sealer




Bu far bazından çok umutluyum, umarım beğenirim. Bi tarafı far bazı, diğer tarafı da eyeliner fırçası gibi şeffaf bi jelin içinde. O kısımla istediğimiz farımızı eyeliner olarak uygulayabiliyomuşuz.


Mini Makeup Collections





Bunu çok sevimli buldum. Henüz kullanmadım, zaten kardeşime söz vermiştim ona hediye edicem. Gerçi bu hediyeydi elf ten o yüzden hediye, hediye edilmez mantığıyla üstüne de yatabilirim :) hihihi

2 yorum:

  1. Complexion Perfection bende aldım ama bir arkadaşım bu ürünün beyaz tenliler için olduğunu iletti. bende hiç denemen bi araştırma yapayım dedim. sizin teniniz açıkmı?
    http://yildizlimakyaj.blogspot.com
    bende bloğuma beklerim
    sevgiler,

    YanıtlaSil
  2. merhaba
    benim tenim açık renk evet ama şöyle bişey var bu ürünü transparan bi pudra olarak düşünebilirsiniz. yani renk vermiyo sürüldüğünde. en azından bende öyle oldu ama ten rengim açık diye verdiği rengi farketmemiş de olabilirim.

    YanıtlaSil