BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

19 Aralık 2010 Pazar

Kızıl saç sorunsalı, yaktın beni Garnier..


Ben aslında pek ekonomi yapmayı falan bilmem. Ama yine de şeytan dürtmüş olacak ki hadi dedim saç rengim açık kızıla da dönmek istiyorum şimdi kuaföre gitsem saçımı boyamak için nerden baksan bi 100 liramı alıcak. Dedim ki saç rengim de açık -kahve köpüğü denen renk bildiğin açık kumral gibi bişey-, istediğim rengi saçımda görürüm  ve saç boyası alarak uzun zamandır dönmek istediğim kızıl kahve tonunu kendim yaparım. İyi bok yedim.
Neyse markete gittim saç boyalarına bakmaya başladım orda Garnier in kızıl kahve diye bi rengini görüp aşık oldum. Boyaları -evet 4 kutu ancak boyuyor benim saçlarımı- aldım. Eve geldik ve bende pır pır bi heyecan, saçlarımı kardeşime boyattım. İlk etapta boya eflatun oldu bi süre sonra kopkoyu bi mora döndü. Lan dedim bu işte bi iş olmasın. Kutuda yazan numarayla tüplerdeki numarayı kontol ettim. Evet, herşey olması gerektiği gibi ama boya giderek koyulaşıyo ve bildiğin mosmor. Ben yine işkillenmedim la dedim boyayı akıtınca çıkar rengi , bu arada kardeşim içimi ferahlatıcak bi takım laflar söyledi. Ben ama bu sırada süpheyle karışık olsa da kendimi dünyanın en kurnaz insanı sanıyorum çünkü 4 kutu boyaya indirimiyle birlikte toplamda 12 lira vermişim. Nası kurnazım nası çakalım. Gurur duyuyorum kendimle içten içe... Neyse beklenen an geldi çattı. Saçımı yıkadım, arkadaş bi renk kutuda görünenle bu kadar mı alakasız olabilir?!!! Saçım bildiğin koyu kestane üzerine kırmızı kırmızı yansımalar. Bi de saçımın en altları heleee kızıllıkla alakası yok bildiğin kopkoyu bir saç!! Allahım deliricem. Ülen dedim bi insan ekonomi yapmayı bu kadar mı beceremez! bu kadar mı eline yüzüne bulaştırır! Bu kadar mı sıçıp batırır!
Evet çok uyanığım ben, o kadar uyanığım ki yarın kuaföre gidip bi yığın para döküp içine sıçılan saçlarımı az da olsa bi insanın kullanabileceği kıvama getirtmeye çalışıcam...! çok sinirliyim  çook...

11 yorum:

  1. valla bu kadar olur sanki benim yaptılarımı anlatıyosun bende boya ladım dün boya dım ben,m saçım mavi siyahtı sarı yapıyım dedim ama anca kızıl oldu bizde kuaförlük olduk yani..

    YanıtlaSil
  2. yaa sorma saçım rezalet oldu hiç mutlu değilim şu an. sen nasıl açtın ki mavi siyahtan, kesin açıcı yada boya silici lazım. Kızıllık olduysa cila atmak lazım saça. engin bilgilerime dayanarak söylüyorum :)

    YanıtlaSil
  3. ya mahalle kuaförü bile olsa evde yaptığın saçtan daha iyi oluyor ben bunu anladım. bi de sinirlendimi ona sinirleniyosun. kendini harcamıyosun yok yere =)) naptın bu arada gittin mi kuaföre??

    YanıtlaSil
  4. boya açıcı var kare bi kutuda satılıyo çok güzel açıyo iyi bi marka değil ama bas baya karemel rengi şu an ama dipler açık sarı hhııh............ :) :) 2 kutu açıcı 2 kutu sarı boya yaptım şimdi gidip yine sarı alıcam biraz daha düzelir sanırım benim istediğim koyu sarı bi ton ben de şu kuaförlerden nefret edenlerden,m ya korkuyorum gitmeye ha ağustos ayında gitttim uzun emo saçı yaptırdım ama gel baan sor .......

    YanıtlaSil
  5. @feyz Ben başka hiçbir çare olmadığından gittim koyu kahveye boyadım kuaföre gimedim gurur meselesi yaptım :)

    @winterose peki saçın ne durumda şu an? yani açıcı yıprattımı saçlarını? bi de markasını öğrenebilirmiyim?

    YanıtlaSil
  6. iyyiler aman amna bi yıpranma olmadı aslında eminim kuaförde beter olurdu.

    YanıtlaSil
  7. markası aklımda değil ben bakıp sana yazarım

    YanıtlaSil
  8. çok sevinirim :) saçın ne durumda şu an ben gittim koyu kahveye boyadım rezilliğini örtmek için

    YanıtlaSil
  9. vera plus saç açıcı kare şeklinde bi kutu uzun saçlara 2 kutu gidiyor.

    YanıtlaSil
  10. blogda saç rengini yayınladım ordanda bakabilirsin.

    YanıtlaSil
  11. çok teşekkür ederim hemen bakıyorum :)

    YanıtlaSil